Google Auto

4 hints dat de wereld NU sneller verandert dan ooit

Echt grote veranderingen zie je niet vaak in het dagelijks leven. Soms zijn er echter een paar hints die je er aan herinneren dat dit een speciale tijd is. Dit zijn vier waanzinnige links die je moet bekijken als je benieuwd bent naar de toekomst!

De eerste twee links laten de mogelijkheden in de toekomst zien. De twee onderste links zijn daar concrete voorbeelden van. De Google auto heeft uiteraard impact op autorijden, maar op de langere termijn ook op veel sectoren die gebaseerd zijn op transport. Denk aan taxi’s, rijscholen, bus- en vrachtwagenchauffeurs. En op boten, vliegtuigen, treinen en ander transport. Maar denk ook aan de automobielindustrie. Die moet ook snel veranderen.

Zoals de Google auto zijn er nog meer ontwikkelingen die plots alles op zijn kop zetten. Net zoals iTunes voor de cd heeft gedaan en Amazon voor boekwinkels. Zo zie je via de vierde link dat nieuwe techniek in staat is om via video hartslag en zelfs geluid op te nemen. Een klein voorbeeld van wat grote gevolgen kan hebben. De Drie Marketeers geloven we  dat we de grootste technologische revolutie ooit meemaken. Techniek en kanalen ontwikkelen sneller dan we kunnen volgen. Dat vraagt om een nieuwe manier van denken.

EXTRA: Bekijk ook deze briljante toekomstvisie van Ray Kurzweil, die nog verder de toekomst in gaat.

Hybrid thinking
Ray Kurzweil:
Get ready for hybrid thinking >>