Wij

Drie Marketeers is ontstaan vanuit de gedeelde passie voor strategische marketing en de daadwerkelijke conversie.

We laten strategische marketing écht voor je werken. We zetten concrete duurzame stappen in en voor jouw organisatie. We helpen je te differentiëren van concurrenten door jouw sterktes te verzilveren en daarmee consistent meer toegevoegde waarde aan klanten te laten geven. Hierdoor ben en word je weer waardevoller voor je klanten dan de concurrent.

Wij zijn zeer goed in het creëren en vooral het daarna vertalen van strategische marketing in daadwerkelijke conversie. We beginnen en werken in al onze activiteiten met het einddoel ingedachte en bereiken die ook daadwerkelijk.

Wij willen goede marketing, overal en voor iedereen.

Misschien heb je beperkende overtuigingen die je in de weg staan om extra waarde toe te voegen voor je klanten. Wij laten je al doende zien hoe je deze overtuigingen en bureaucratische structuren kunt herkennen en overboord gooien. Tijdens het hele proces helpen en leren we jouw mensen om in te spelen op de ambities van je klanten. Door dit samen te doen geven we je direct een rappporteerbaar financieel resultaat en op de langere termijn een beter werkende organisatie.


Rick van Dijk – 40 jaar – Marketeer Al mijn posts > Ik heb gewerkt aan talloze grote landelijke campagnes, van strategie tot uitvoer, maar juist de  minder zichtbare campagnes die gelijk zeer veel rendement opleverden zijn waar ik het meest trots op ben. Zo heb ik meer dan 5 miljoen direct resultaat opleverende emailnieuwsbrieven binnen zeer verschillende mailmarketingcampagnes verstuurd .  Tevens heb ik meer dan 100.000 online enquêtes en (klant) interacties gerealiseerd voor verschillende merken. Mijn kracht zit in conceptmatig en strategisch denken, meewerkend sturing geven, het maken van goede analyses en het vinden van effectieve en creatieve oplossingen. Ik ben een expert in het bouwen van het moderne (online) merk. Voor de ontspanning verken ik de wereld onderwater. Ik ben vervend wrak- en grotduiker. Hierdoor kom ik telkens op plekken waar weinigen nog maar zijn geweest.

b-w-Rick-128x300Bekijk mijn LinkedIn >>

De nieuwe revolutie
We zitten momenteel middenin een nieuwe revolutie. Helaas hebben de meesten dit nog niet door. Net zoals ten tijden van de industriele revolutie worden de veranderingen door velen op dat/dit moment niet gewaardeerd. Net als toen zal deze ommekeer onomkeerbaar blijken. De industriële revolutie betekende een breuk met vroegere tijden. In het huidige momentum zit ook echt een breuk. De hele wereld verandert om ons heen en we merken het zelf amper. De truuk en mijn passie is dit direct om te zetten in rendement. Ga je mee? Of blijf je toch liever plakken in het oude… _________________________________________________________________________ Jonathan Seelemann – 34 jaar Al mijn posts > Als marketeer leer je om op een andere manier naar dingen te kijken. Je werkt voor grote organisaties en beheert budgetten. Van marketeers wordt verwacht dat ze nieuwe ideeën hebben en voelen wat er in de wereld speelt. Maar uiteindelijk gaat het om de Return On Investment. Veel mensen focussen op de korte termijn. Dat is menselijk. Jonathan-150x150 Bekijk mijn LinkedIn >>

Als marketeer moet je ook kijken naar de langere termijn. In deze tijd moet je kijken naar duurzame bedrijfsvoering die voor de wereld goed is en resultaat oplevert voor de organisatie. Door de snelle technologische ontwikkelingen verandert de wereld sneller dan ooit tevoren. Hoe vind je als marketeer hiertussen een balans? De meeste bedrijven doen maar wat. Dat zie je aan slechte campagnes en oplossingen die slecht zijn voor mens en milieu. De Drie Marketeers zijn dagelijks met deze onderwerpen bezig en strijden voor betere bedrijfsvoering. Onderweg proberen we andere marketeers aan ons te binden die ook willen strijden voor alle anderen! Gepassioneerd, Creatief en Onderscheidend