De Bijenkorf: e-commerce fantastisch geregeld!

‘Waarom bestel ik bij de Bijenkorf?’ hoor ik u denken. Van de Bijenkorf kan ik me een voorstelling maken. Het is een winkel waar allemaal spullen liggen. Ik ben er wel eens geweest en het zag er goed uit. Nu kan de webshop afbreuk doen aan dat beeld. In dit geval is de webshop erg goed en de afhandeling perfect. Er zijn meer bedrijven die het goed doen. Waar zit het verschil in?

De basis moet goed zijn: Overzichtelijke website, goed assortiment, conversie-trechter op de website en gemakkelijk betalen. De Bijenkorf heeft dat goed voor elkaar. Misschien betaal je een euro meer, maar dan heb je wel vertrouwen in de bestelling. 

De Bijenkorf heeft meer!
Naast de basis op orde is er Uiteraard track & trace zodat je weet waar en wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Toen ik het pakket binnenkreeg was ik blij verrast. Een erg mooie kartonnen doos (zie foto). Met daarin een nette envelop met overzicht van de bestelde artikelen. De binnenkant van de doos is stralend geel en voegt toe aan de blijdschap. De bestelde artikelen liggen erg netjes naast elkaar zonder te veel bubbeltjesplactic. Echt erg mooi en met zorg(!) geregeld.

Pakketje van de Bijenkorf

En dan de mobiele website! Je wil gewoon wat kopen om te zien of het echt zo makkelijk is. Chapeau Bijenkorf, terecht Hét toonaangevende warenhuis. Online in ieder geval…