pakketjesbus_marketing

De pakketjesbus, wie stuurt nog een brief?

Waarom hebben we geen grote brievenbussen waar je een pakketje in kan ontvangen? Ik moet er nu alsnog de deur voor uit. De oplossing: De pakketjesbus!

Wanneer was de laatste keer dat je een brief hebt ontvangen? Tijdens je verjaardag? En wanneer heb je voor het laatst een brief verstuurd? Misschien naar de bank… E-mail heeft vroegere basis van post overgenomen. Zorgverzekeraars en de belastingdienst doen ook bijna alles via e-mail en digID. Aan de andere kant zijn er steeds meer webshops die producten versturen naar jouw adres. Je bent alleen nooit thuis als het pakketje wordt afgeleverd.

Denk nu eens aan je brievenbus. Die is gemaakt voor brieven, misschien een krant (old school!). Hoe fijn is het als je thuis komt en het pakketje is afgeleverd in je pakketjesbus. Nu zijn er wel wat uitdagingen voor een goede pakketjesbus. Je moet er namelijk grote objecten in kunnen doen, maar die mag je er dan niet meer uit kunnen halen. Gelukkig zijn hier ook al oplossingen voor bedacht, zoals door Brievenbuswebshop.nl en Brievenbuswinkel.nl. Ben benieuwd hoe ze hem leveren!